Adatvédelem

Adatvédelem

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat célja, hogy a sweetdreamshop.hu.hu webáruházból rendelt termék megrendelése során megadott és a weboldal üzemeltetői („Adatkezelő”) számára hozzáférhetővé vált személyes adatok és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elveket és szabályokat meghatározza. 

  Jelen Nyilatkozat hatálya kizárólag az oldal használatához szükséges, az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott adatokra terjed ki, rendelkezései nem vonatkoznak arra az esetre, ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait, vagy azok egy részét az oldalon, vagy az oldal közvetítésével.

 A sweetdreamshop.hu webáruház által forgalmazott termékek megrendelése esetén olyan adatokat is megadhatnak, amelyek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján személyes adatnak minősülnek, így azok kezelésére ezen jogszabály rendelkezései az irányadók.

 Személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt – közvetlenül vagy közvetve – név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet. [2011. évi CXII. törvény]

   A felhasználói megrendelés során megadott adatok közül kizárólag a név és az e-mail cím tekinthető bizonyos feltételek fennállása esetén (pl. a név és e-mail cím valós) személyes adatnak.

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA 

Felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

Az Adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, a megrendelt termék kiszállítása. 

HOZZÁJÁRULÁS AZ ADATKEZELÉSHEZ

A felhasználó megrendeléskor hozzájárul, hogy az Adatkezelő az Á+A Nemű Textilipari kft. megrendeléshez kötelezően előírt adatait kezelje. 

 ADATBIZTONSÁG

Az Adatkezelő törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében, hogy az általa használt számítástechnikai rendszerek biztonságát megvalósítsa, különös tekintettel az oldalon tárolt adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására.

 A FELHASZNÁLÓ ADATKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS JOGAI

A Felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését.

 A Felhasználó a személyes adatainak törlését, vagy módosítását, illetve adatkezeléssel kapcsolatos információkat az alábbi módon kérheti:

 E-mailen: info@sweetdreamshop.hu

Postai úton: 9113 Koroncó, Győri út 51.

 A Felhasználó kérésére az Adatkezelő köteles tájékoztatást adni az általa kezelt adatairól, az adatkezelés jogalapjáról, céljáról, időtartamáról. Az Adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, megadni a tájékoztatást. A felhasználó bármikor kérheti adatai helyesbítését, illetve módosítását. 

 Szolgáltató tiszteletben tartja és megóvja a személyes adatokat. A Szerződő adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Szolgáltató a vásárló adatait csak a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja a szerződés fennállásának ideje alatt. A Szolgáltató a Szerződő adatit a 2000. évi C. törvény 169. § alapján legalább 8 évig köteles megőrizni.

 

Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos megőrzéséért, de nem vállal felelősséget természeti csapás, bűncselekmény vagy egyéb, elháríthatatlan okból bekövetkező adatvesztésért, megrongálódásért vagy illetéktelen személyek általi hozzáférésért. 

 

 Panaszügyintézés lehetőségeinek ismertetése:

Felhasználó a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos panaszait az alábbi elérhetőségeken tudja bejelenteni:

 

  • Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
    1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
    Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
    Telefon: +36 -1-391-1400
    Fax: +36-1-391-1410
    E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

  • Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság:

            Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.

            Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.

            Központi telefonszám: +36 1 459 4800

           Faxszám: +36 1 210 4677  

Illetve a területileg illetékes felügyelőség: http://www.nfh.hu/magyar/informaciok/elerheto/teruleti

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Felelős fejlesztő: IfinityDEV Webstúdió

Sweet Dreams Webáruház Koroncó lakástextilia otthon rendelés áruház vásárlás ágyneműrendelés lepedő gumis lepedő ágynemű rendelés mikrofibra ágynemű mikroflanel szatén pamut szatén frottír jersey pamut alvás ágyneműhuzat. ÁGYNEMŰ RENDELÉS paplanhuzat párna ágyruha lakástextília rendelés vízzáró lepedő védőmatrac pamut ágynemű bőrbarát. Ágy Otthon Webruház gyerek lepedő gazdag színválaszték törölköző áruház rendelés hengerpárna cipzáras ágyneműhuzat cipzáros ágynemű hálószoba webshop ágyneműshop peppo Á+A kft Koroncó védőlepedő frottír törölköző párnahuzat. Koroncó lakástextilia otthon rendelés áruház vásárlás ágyneműrendelés lepedő gumis lepedő ágynemű rendelés mikrofibra ágynemű mikroflanel szatén Sweet Dreams Webáruház Koroncó lakástextilia otthon rendelés áruház vásárlás ágyneműrendelés lepedő gumis lepedő ágynemű rendelés mikrofibra ágynemű mikroflanel szatén pamut szatén frottír jersey pamut alvás ágyneműhuzat. ÁGYNEMŰ RENDELÉS paplanhuzat párna ágyruha lakástextília rendelés vízzáró lepedő védőmatrac pamut ágynemű bőrbarát. Ágy Otthon Webruház gyerek ágynemű hálószoba webshop ágyneműshop peppo Á+A kft esküvő fényképész Koroncó védőlepedő frottír lepedő gazdag színválaszték törölköző áruház rendelés hengerpárna cipzáras ágyneműhuzat cipzáros ágynemű hálószoba webshop ágyneműshop peppo Á+A kft Koroncó védőlepedő frottír törölköző párnahuzat.

Látogassa meg a Sweetdreamshop.hu webüzletet a ShopManian