Vásárlási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat.

Vásárlási feltételek - üzletszabályzat

Köszönjük, hogy webáruházunkat választotta. Amennyiben termékeink közül valamelyik elnyerte tetszését, az alábbi fontos tudnivalókra szeretnénk felhívni a figyelmét.

Az eladó adatai:

Sweet Dreams webáruház

Internet cím: www.sweetdreamshop.hu

Email: info@sweetdreamshop.hu

Cég neve: Á+A - Nemű Textilipari Kft

Ügyvezető: Matheos Evmiridis

Székhely: 9113 Koroncó, Győri út 51.

Tel.: 96/556-250      Fax: 96/459-027

Adószám: 10619324-2-08

Cégjegyzék szám: 08-09-005471

Kibocsátó: Győr-Moson Sopron Megyei Cégbíróság

Szerződés nyelve: magyar

 

Vásárlói nyilatkozat

A Sweetdreams Webáruházban csak 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak. A vásárlási feltételek elfogadásával Ön nyilatkozik arról, hogy 18. életévét betöltötte.

Általános feltételek

Az áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését webáruházunkon keresztül hozzánk eljuttatta.

Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk. Ezzel egyidejűleg a megrendelő és a Sweetdreams  Webáruház között adásvételi szerződés jön létre, ami rendelésazonosítóval van ellátva és iktatásra kerül.  A szerződés nyelve magyar.

Az Internet-szolgáltatás minőségéből vagy hiányából, az e-mail szolgáltatónál technikai okok miatt elveszett levelek miatti teljesítetlen megrendelésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Ilyen esetben telefonon javasolt tisztázni a problémát.

Egyéb információk

A vételár a termékek mellett feltüntetett forint ár.  A Sweetdreams Webáruházban nincs semmilyen rejtett költség, az árak bruttóban értendőek, tehát az áfát tartalmazzák! Az árváltozás jogát fenntartjuk! Amennyiben kiszállítást is kért, a kiszállítás vagy csomagküldés költségét a Szállítás - fizetés menüpontban feltüntetett árak mutatják.

Az internetes webáruházban lévő terméknél feltüntetett képek nem minden esetben adják vissza a termék pontos mását.

Garancia

A Webáruházban vásárolt bármely termékre fél év teljes körű garanciát vállalunk!

A termékkel kapcsolatosan fellépő problémát az alábbi elérhetőségeken jelezheti:

Levélben: Á+A Textilipari Kft 9113 Koroncó, Győri út 51.

Emailben: info@sweetdreamshop.hu ill amegakft@t-online.hu 

Telefonon: 96/556-250  30/237-6022   30/747-3661

A termékekhez minden esetben mellékeljük a jogszabályokban előírt és a kereskedelemben megszokott számlát. Kizárólag azokra a termékekre vonatkozik a garancia, amit rendeltetésszerűen használtak és a bevarrt címkén feltűntetett előírás alapján kezeltek (Mosási textilpiktogram). A garanciális ügyintézés további részleteire a Ptk-ba, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003 (IX.22.) Korm. redeletben foglaltak irányadók.

Garanciális csere esetén kérjük, hogy a hibás terméket küldje vissza az Á+A Textilipari Kft 9113 Koroncó, Győri u. 51. címre.

A nem megfelelően csomagolt visszáru esetleges sérüléséért felelősséget nem tudunk vállalni.

 

 

A vásárlástól való elállás 

A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet értelmében a vásárló a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül állhat el a vásárlástól.  A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. A Vevő elállási jogát bejelentheti telefonon, email-be és postai levél formájában is. Postai levél esetén elegendő a levelet 8 munkanapon belül feladni. Az 17/1999. (II.5.) Kormányrendelt értelmében a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket, a vevőt ezen kívül egyéb költés nem terheli. Elállás esetén a Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő, a termék visszaszolgáltatása után, haladéktalanul, de legfeljebb harminc napon belül visszatéríti a Vevő által kifizetett összeget a Vásárló részére.

Amennyiben a Vevő eláll a szerződéstől, a terméket sértetlen állapotban kell visszajuttatni az Eladó részére. Ha a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel minden, eredetileg a Vevő részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételekért díjat számítson fel a Vevőnek, ugyanis az Eladó követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kár megtérítést.

A megrendelés lemondását írásos formában jelezze ügyfélszolgálatunk felé:

 email cím: info@sweetdreamshop.hu email címen. 

levelezési cím:  9113 Koroncó, Győri út 51.

telefon:  96/556-250  

Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek. Közös megegyezés hiányában a Felek a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választott bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

Egyéb rendelkezések


Egyéb nem szabályozott kérdésekben a Ptk. rendelkezései az irányadóak. A Polgári törvénykönyv, valamint a kereskedelemre vonatkozó rendelkezések az irányadók.

A tevékenység jogszabályi háttere:
- a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény;
- a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény;
- a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságról szóló 225/2007. (VIII. 31.) Korm. rendelet; az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet.
- a szavatossági és jótállási felelősségére, illetve az ezzel összefüggésben érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII.30) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak

Adatkezelési nyilatkozat:

 

Adatkezelő adatai:

Adatfeldolgozó neve: Á+A Nemű Textilipari Kft 

Székhelye:9113 Koroncó Győri út 51.

Adószám: 10619324-2-8

Cégjegyzék szám:08-09-005471

Levelezési cím:9113 Koroncó Győri út 51.

Adatfeldolgozás helye: ugyanaz

E-mail cím:amegakft@t-online.hu

Telefonszám:+3696556250

 

 

A+A Textilipari  Kft. (a továbbiakban: Eladó, Adatkezelő), mint Adatkezelő kijelenti, hogy az általa

üzemeltetett webáruház működésével kapcsolatos adatkezelése a jelenleg hatályos jogszabályban előírtaknak megfelel. A felhasználók adatainak kezelésekor az alábbi hatályos jogszabályok figyelembevételével és betartásával járunk el.

  • Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi 

LXIII. Törvény;  

  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. 

törvény;  

  • Az 2001.évi CVIII., az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról rendelkező törvény; 
  • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;  
  • Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII törvény

 

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat célja, hogy a XY.hu webáruházból rendelt termék megrendelése során megadott és a weboldal üzemeltetői (Adatkezelő) számára hozzáférhetővé vált személyes adatok és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elveket és szabályokat meghatározza.

 

Jelen Nyilatkozat hatálya kizárólag az oldal használatához szükséges, az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott adatokra terjed ki, rendelkezései nem vonatkoznak arra az esetre, ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait, vagy azok egy részét az oldalon, vagy az oldal közvetítésével.

 

A www.sweetdreamshop.hu webáruház által forgalmazott termékek megrendelése esetén olyan adatokat is megadhatnak, amelyek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján személyes adatnak minősülnek, így azok kezelésére ezen jogszabály rendelkezései az irányadók.

 

Személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: Érintett  ) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az Érintett  re vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az Érintett  el helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt – közvetlenül, vagy közvetve – név, azonosító jel, illetőleg egy, vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális, vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet. [2011. évi CXII. törvény]

  

A felhasználói megrendelés során megadott adatok közül kizárólag a név és az e-mail cím tekinthető bizonyos feltételek fennállása esetén (pl. a név és e-mail cím valós) személyes adatnak.

 

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA 

Felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

Az Adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, a megrendelt termék kiszállítása. 

 

HOZZÁJÁRULÁS AZ ADATKEZELÉSHEZ

A felhasználó megrendeléskor hozzájárul, hogy az Adatkezelő a XY kft. megrendeléshez

kötelezően előírt adatait kezelje. 

 

A kezelt adatok köre:

  • Név: Kapcsolatfelvétel, számla kiállítás, rendelés egyeztetés
  • Cím: Kapcsolatfelvétel, számla kiállítás, szállítás lebonyolítása,  
  • e-mail cím: Kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, hírlevél küldés, szállítási értesítés;
  • telefonszám: Kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, szállítás értesítés
  • Vásárlás/regisztráció időpontja: Technikai művelet;
  • Xy:xy

 

 

FOGALMAK

 

személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: Érintett  ) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az Érintett  re vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az Érintett  el helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt - közvetlenül vagy közvetve - név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet;

különleges adat: a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat;

hozzájárulás: az Érintett   kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez;

tiltakozás: az Érintett   nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri;

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így például gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Adatkezelésnek számít a fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is;

adattovábbítás: ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik;

nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik;

adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;

adatzárolás: az adatok továbbításának, megismerésének, nyilvánosságra hozatalának, átalakításának, megváltoztatásának, megsemmisítésének, törlésének, összekapcsolásának vagy összehangolásának és felhasználásának véglegesen vagy meghatározott időre történő lehetetlenné tétele;

adatmegsemmisítés: az adatok vagy az azokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;

adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;

személyesadat-nyilvántartó rendszer (nyilvántartó rendszer): személyes adatok bármely strukturált, funkcionálisan vagy földrajzilag centralizált, decentralizált vagy szétszórt állománya, amely meghatározott ismérvek alapján hozzáférhető;

adatállomány: az egy nyilvántartó rendszerben kezelt adatok összessége;

harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, amely vagy aki nem azonos az Érintett  el, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval;

 

Az adatkezelés jogalapja:

 

Személyes adatok jogszerűen akkor kezelhetők:

  • Ha az Érintett   hozzájárulását adja, hogy személyes adatait kezelje;
  • Ha a közérdeken alapuló célból elrendelik;

 

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelési információk:

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere:

Az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

 

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelés jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelés célja:

Az Adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, a megrendelt termék kiszállítása.

 

A kezelt adatok köre:

  • Név:
  • Cím:
  • e-mail cím:
  • telefonszám:
  • Xy:xy

 

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az adatokat

  • hozzájárulásának visszavonásáig;
  • a megrendelt áru kiszállításának időpontjáig kezeli;
  • az Érintett   adattörlésével kapcsolatos kéréséig kezeli;
  • az online vásárlás lebonyolításának időpontjáig kezeli;
  • A rendelés teljesítést követően haladéktalanul, de legkésőbb 25 napon belül törli;
  • xy

A számlázással kapcsolatos adatkezelési információk

A számlázással kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere:

A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (Sztv.) rendelkezése jelenti és az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

 

számlázással kapcsolatos adatkezelés jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

számlázással kapcsolatos adatkezelés célja:

A Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatok megőrzésének kötelezettségének betartása.

 

A számlázással kapcsolatosan kezelt adatok köre:

 

  • Név:
  • Cím:
  • xy

 

Adatkezelő a vásárló adatait csak a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja a szerződés fennállásának ideje alatt.

 

számlázással kapcsolatos adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az Érintett   adatit a 2000. évi C. törvény 169. § alapján legalább 8 évig köteles megőrizni.

 

Szállítással kapcsolatos adatkezelési információk

szállítással kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere: Az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

szállítással kapcsolatos adatkezelés jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

szállítással kapcsolatos adatkezelés célja:

A megrendelt áru házhozszállítása, illetve értesítés a kézbesítés idejéről.

 

A szállítással kapcsolatos kapcsolatosan kezelt adatok köre:

 

  • Név:
  • Cím:
  • e-mail cím,
  • telefonszám
  • xy

 

szállítással kapcsolatos adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az adatokat

  • a megrendelt áru kiszállításának időpontjáig kezeli;
  • az online vásárlás lebonyolításának időpontjáig kezeli;
  • A rendelés teljesítést követően haladéktalanul, de legkésőbb 25 napon belül törli;
  • xy

 

Hírlevél küldésével és személyre szabott reklámokkal kapcsolatos adatkezelési információk

Hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere:

Az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a 2008. évi XLVIII. Törvény.

 

 

Hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

Hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés célja:

Az Adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, új és akciós termékek ismertetése.

 

A hírlevél küldéssel kapcsolatosan kezelt adatok köre:

 

  • Név:
  • e-mail cím
  • cím:
  • xy;

 

Hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az adatokat

  • hozzájárulásának visszavonásáig;
  • az Érintett   adattörlésével kapcsolatos kéréséig kezeli;
  • xy

 

A webáruház a Felhasználó előzetes hozzájárulása alapján a Adatkezelő reklámajánlatával a Felhasználót megkeresheti a regisztráció során megadott elérhetőségek. A Felhasznéló indokolás nélkül ingyenesen leiratkozhat a hírlevél küldésről.

 

Regisztrációval kapcsolatos adatkezelési információk

Regisztrációval kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere:

Az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a Ptk. 2013. évi V törvény jelenti.

 

Regisztrációval kapcsolatos adatkezelés jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

Regisztrációval kapcsolatos adatkezelés célja:

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Felelős fejlesztő: IfinityDEV Webstúdió

Sweet Dreams Webáruház Koroncó lakástextilia otthon rendelés áruház vásárlás ágyneműrendelés lepedő gumis lepedő ágynemű rendelés mikrofibra ágynemű mikroflanel szatén pamut szatén frottír jersey pamut alvás ágyneműhuzat. ÁGYNEMŰ RENDELÉS paplanhuzat párna ágyruha lakástextília rendelés vízzáró lepedő védőmatrac pamut ágynemű bőrbarát. Ágy Otthon Webruház gyerek lepedő gazdag színválaszték törölköző áruház rendelés hengerpárna cipzáras ágyneműhuzat cipzáros ágynemű hálószoba webshop ágyneműshop peppo Á+A kft Koroncó védőlepedő frottír törölköző párnahuzat. Koroncó lakástextilia otthon rendelés áruház vásárlás ágyneműrendelés lepedő gumis lepedő ágynemű rendelés mikrofibra ágynemű mikroflanel szatén Sweet Dreams Webáruház Koroncó lakástextilia otthon rendelés áruház vásárlás ágyneműrendelés lepedő gumis lepedő ágynemű rendelés mikrofibra ágynemű mikroflanel szatén pamut szatén frottír jersey pamut alvás ágyneműhuzat. ÁGYNEMŰ RENDELÉS paplanhuzat párna ágyruha lakástextília rendelés vízzáró lepedő védőmatrac pamut ágynemű bőrbarát. Ágy Otthon Webruház gyerek ágynemű hálószoba webshop ágyneműshop peppo Á+A kft esküvő fényképész Koroncó védőlepedő frottír lepedő gazdag színválaszték törölköző áruház rendelés hengerpárna cipzáras ágyneműhuzat cipzáros ágynemű hálószoba webshop ágyneműshop peppo Á+A kft Koroncó védőlepedő frottír törölköző párnahuzat.

Látogassa meg a Sweetdreamshop.hu webüzletet a ShopManian